GALERIJE

Izložba u toku:

U toku je izložba aritektonskih idejnih rešenja projekta prikazanih na štampanim plakatima Sandre Božić 4 X ECO BY Arhitektura u prirodi. Izožba će trajati do 02. septembra 2011. godine.

4 X ECO

SANDRA BOŽIĆ
Diplomirani Inženjer Arhitekture

U okviru izložbe 4 X ECO prikazana su četiri idejna arhitektonska rešenje sa različitim temama,od kojih je jedno i izvedeno-EKO DIJAMANT.

Za sva četiri projekta jedino zajedničko je primena ekoloških ideja kao koncept i pristup temi.

Radovi prikazuju četiri dela različite oblasti arhitektonskog stvaralaštva:
1 - urbanizam, projektom SAMOODRŽIVI GRAD EKOSFERA;
2 - arhitekturu, projektom MUZEJ NA OTVORENOM SEOSKIH KUĆA ZA 24h;
3 - enterijer, projektom UNIVERZALNI ENTERIJER;
4 - dizajn, projektom EKO DIJAMANT

1 X ECO, SAMOODRŽIVI GRAD EKOMAGACIN je projekat novog grada iznad postojećeg koji sakuplja sve izvore vode i energije, iz atmosfere i sprovodi ih u postojeći grad.

2 X ECO,MUZEJ NA OTVORENOM SEOSKIH KUĆA ZA24h projekat zaštite kulturne baštine narodnog graditeljstva kao turistička atrakcija i tura koju održavaju dodati pasivni objekti.

3 X ECO, UNIVERZALNI ENTERIJER je projekat enterijera koji kreira sam naručilac sa tri vrste kubusa45x45bele boje za formu enterijera svog prostora,bilo koje namene na koje se dodaju jastuci i dušeci u boji.

4X ECO, EKO DIJAMANT je projekat instalacije koja ukazuje na izbacivanje najlon kesa iz upotrebe ili na njihovu recikliraju.Poruka je VRAĆANJE ČOVEKA U PRIRODU! VRAĆANJE ARHITEKTURE U PRIRODU UPOTREBEBOM EKOLOŠKIH MATERIJALA U SAVREMENE FORME.

izložba Sandre Božić

Sandra Božić - izložba aritektonskih idejnih rešenja